Batterier

Batterier

Det er ved at være på tide at jeg opgraderer mine genopladelige batterier. Jeg har en masse Duracell batterier som jeg desværre har fået blandet rundt på… Mit trick er ellers at have dem adskildt som vist på billedet. Altså samlet 4 og 4 i hver deres box.

Så undgår man situationen som jeg lidt står i med mine gamle batterier nu. At man lige har skiftet alle 4 ud i flashen, men der er et som er mere brugt end de andre, og pludselig er flashen død efter kort tids brug.
Hvis du gennem batteriernes levetid bruger dem lige meget, så de bliver brugt ens 4 og 4, så undgår du et dødt batteri i flokken.

Et andet trick er så også at vende dem samme retning i boxen, hvis de er opladet og vende dem forskellige retninger hvis de er brugte. Så ved du hvilken pakke som skal lades op, når du kommer hjem.
Hvis du er super struktureret nummererer du selvfølgelig dine pakker og bruger dem i rækkefølge, så alle dine pakker bliver brugt lige meget.

Hjemme i min stue har jeg fået mig en ladestation – En gammel væg pult som jeg købte på et loppemarked. Jeg malede den og samlede så alle mine opladere er inde bagerst, bag en indsat væg.

Her har jeg så strøm til mobilen, batterier osv. Alt kan sættes til opladning når jeg kommer hjem.

Opdatering – Jeg skulle købe nye batterier og tog ned i den lokale fotohandler i Ballerup. Der stod en meget ærlig mand og betjente mig, da jeg spurgte ham hvilke batterier han ville anbefale, så sagde han IKEA’s genopladelige 🙂 Dem brugte han selv. Og jeg er enig, de virker rigtig godt, og til en billig penge.

Links

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.