Fotograf Kasper Flindt

Fotograf Kasper Flindt

Fotograf Kasper Flindt

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom ind i branchen, i fodsporene på min søster som lige var blevet ansat som fotograf hos Esoft. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer og design, faldt jeg hurtig for faget.

Jeg har arbejdet som ejendomsfotograf siden 2004, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche. Jeg har været ansat hos Esoft, freelancer hos Servika/Zentuvo, selvstændig gennem INframe, freelancer hos Diakrit og nu er jeg med stor tilfredshed ansat som fast fotograf hos ejendomsmægleren home v/Thomas Lausen A/S.

Jeg vil sætte stor pris på hvis du har kommentarer til siden eller forslag til indlæg. Hvis du har spørgsmål om ejendomsfotografering er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Comments (2)

 • Sven-Otto Hansen

  Hej Kasper –
  Godt nytår og tak for din blog, som giver mange gode råd. Min kone og jeg skal som makkerpar fotografere for et af de store bureauer Z…. (man skal jo starte et sted, ikke ?) og vi er nu i gang med at sætte mast sammen, men leder efter de rigtige stumper, så din lille anvisning har hjulpet lidt.
  Spørgsmålet er om det vil være muligt at køre uden drone og dronebevis – men det må tiden og omsætning vise….
  Med venlig hilsen
  Nina og Sven-Otto

  • Kasper Flindt

   Tak for din hilsen og I lige måde.
   I må bare i gang, så kommer det med dronen hvis der bliver behov for det. Skriv hvis I har spørgsmål undervejs.
   Med venlig hilsen
   Kasper

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.