Plantegnings udstyr

Plantegnings udstyr

Jeg burde nok snart købe mig en ny mappe eller clipboard, men mit gamle kompas holder en del år endnu. Købt på ebay, et gammelt spejder Silva kompas, som er meget svært at slide op.

Du kan også købe et på Amazon, billedet her linker videre til et sådan kompas

Jeg kan klart anbefale at sætte det fast på din mappe/clipboard, så du altid har det på dig. Hvis du alligevel en dag skulle være kommet afsted uden kompas, så husk at din smartphone også har et indbygget kompas.

Min lasermåler er en Leica Disto A3. Den er dyrere end den typiske du kan købe i byggemarkedet, men gå aldrig ned på udstyr. Det fede ved lige præcis denne lasermåler er at der er 4 linjer display, så jeg kan gå ind i et rum og tage 4 mål og derefter begynde at tegne. Det sparer en del bevægelser på en dag.

Prøv evt at finde en på Amazon her

En dag havde jeg glemt den derhjemme, og så fandt jeg ud af hvor nødvendigt et værktøj den er. Jeg var for langt væk hjemmefra, så løsningen blev at køre til den nærmeste Silvan og købe en billigere backup (Bosch PLR25), som jeg nu altid har med just in case. Den har kun en linje display, men bedre end et målebånd.

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.