Fotograf apps

Fotograf apps

En app jeg vil give min største anbefaling er TPE – The Photographer’s Ephemeris
Screenshot_2015-08-14-07-57-54Med denne app kan du se solen vinkel på den ejendom som du ønsker at fotografere, illustreret ved en linje som peger ind mod den ejendom du har valgt ud fra google maps. Så kan du fx. se om haven er bedst belyst med formiddags eller eftermiddagssol. Hvis der fx. er et stort træ som vil skygge meget, kan du også nogenlunde se hvornår skyggen ikke vil genere facaden.
Du styrer det hele ved at finde adressen i et søgefelt, derefter trækker du i slideren, og så kan du se hvor solen kommer fra ud fra det tidspunkt du vælger.

Jeg har brugt appen i mange tilfælde, hvor jeg skulle vide meget præcist hvornår solen stod bedst på himlen. Det giver også rigtig gode point hos sælger, når du står på adressen og du hiver mobilen frem for lige at se at det er kl. 14.30 at solen står bedst, så du kan sige at du lige kommer igen der.

TPE findes i en gratis desktop version, men den er alle pengene værd som app til ios eller android.

Hent den til iPhone her

 

Hent den til Android her

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.