Gør boligen klar

Gør boligen klar

Fotografen er på vej

Når en sælger skal have besøg af en fotograf, er det bare én af 1000 ting de skal tage stilling til i deres salgsforløb. Og ikke alle ved naturligt, hvad der skal til for at få et godt billede til deres salgsannonce.
Jeg har oplevet at en “Gør boligen klar” folder er en rigtig god idé, især hvis den er simpel og med enkelte instruktioner. Husk at sælgerne ser ikke de hverdagsting som fylder i et billede, da de er vant til at se de 21 magneter og sedler som sidder på køleskabet. Eller karkluden og vasketøjskurven.

Det gør en forskel at rydde op og fjerne de ting, som øjet vil fokusere på og som IKKE behøver opmærksomhed.
Når det så er sagt, så er der ingen grund til at gå for meget ind i detaljerne. Hellere fokusere på det store billede end om bøgerne i bogreolen stor efter højde og farve. Det er nok ikke den detalje som gør, om boligen bliver solgt.

Jeg har samlet min version af en “Gør bolig klar” folder, som du er velkommen til at tage inspiration i. Og hvis du har forslag til forbedringer, må du meget gerne kontakte mig.

Til de helt håbeløse boliger eller hvor sælger er flyttet ud, er det en super god idé, hvis sælger kan få en boligstylist forbi inden der bliver aftalt fotografering. Jeg har arbejdet med flere stylister, og det giver et super indtryk af boligen, hvis der er tænkt over indretningen.

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.