Minitip: Tag døren af

Minitip: Tag døren af

Der er visse badeværelser hvor døren åbner ind i rummet, og hvor den vinkel du ønsker er fra døråbningen og lige ind i rummet. Her vil døren fylde for meget i billedet og dække for badekar eller bruseniche.

Løsningen er at tage døren af. – Spørg lige sælger først om det er ok, det viser at du tager hensyn og at du gerne gør ekstra for at få det rigtige billede.

IMG_20160209_103344 IMG_20160209_103352 IMG_20160209_103400

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.