Kørebog, den nemme løsning

Kørebog, den nemme løsning

Jeg er skyldig, men sig det ikke til nogen! Jeg har siddet halve og hele nætter for at samle årets store puslespil… min kørebog!

googlemapslocationhistoryNogle perioder har jeg været god til at notere på papir, og andre gange har jeg startet et xml/google sheet dokument op på min mobil og påført mine km der. Dog er jeg skyldig i de fleste gange at prøve at få samlet min kørselshistorik ved hjælp af min kalender og google maps.

Det skal siges at jeg udelukkende bruger min mobil/google maps som min GPS, når jeg kører rundt i landet. Det betyder også at google rent faktisk logger hele min kørselshistorik, så jeg til hver en tid kan finde frem til mine tidligere ruter via Google Maps Location History

Men det er ikke et puslespil for børn, nærmere en mindre detektivopgave nogle gange. Og det er ikke nær perfekt, og i sidste ende har jeg nok kun snydt mig selv for nogle km i kørselsfradrag.

Jeg har også forsøgt mig med diverse kørebogs apps, men problemet er at man måske lige glemmer at tænde for den, eller den lige har svært ved at finde adressen du er på og så går i stå. Det er prøvet og anbefales ikke fra min side.

Ecofleet AutologLøsningen er dog fundet og er flittig i brug. Nu bliver min kørebog ordnet på få minutter.
Min nyerhvervelse er en kørebogs gadget fra Ecofleet, der logger al min kørsel automatisk. Når jeg har brug for at udskrive en rapport, sætter jeg den til en PC, og definerer hurtigt om min kørsel var privat eller erhverv. I opsætningen kan jeg definere hvilket tidsrum jeg normalt arbejder i og hvilke dage. De ruter bliver så automatisk registreret med flueben som erhverv. Jeg kan se al min kørsel, så hvis der er nogle ændringer, er det bare at fjerne eller tilføje et flueben.

Aldrig har det været nemmere og med vished om at jeg ikke snyder mig selv.

Prisen afhænger af hvilket abonnement du har brug for. Du kan få deres Starter-pakke, som er helt fint til 1.035,- om året. Men det er alle pengene værd! Overvej det, hvis du også til tider sidder langt ud på natten for at samle dit puslespil.
Se deres priser her

(dette indlæg er ikke sponsoreret af Ecofleet på nogen måde)

info

Om Blogger

Jeg startede som ejendomsfotograf i 2004 efter min uddannelse som Multimediedesigner. Jeg kom tilfældigt ind i branchen, efter min søster blev ansat som fotograf hos Esoft, som på det tidspunkt manglede fotografer. Med min baggrund i billedbehandling og stræben efter rene linjer i design, faldt jeg hurtig for faget. Jeg har nu arbejdet som ejendomsfotograf i snart 20 år, og jeg synes stadig det er en utrolig spændende branche.

Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.